Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На тернопільському ринку конфіскували… дві фури з кавунами (фото)

На виконання рішення виконавчого комітету від 05.08.2021 №672 «Про усунення порушень», 01 вересня працівниками управління муніципальної інспекції спільно з інспекторами Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області та комунальними підприємствами міста вжито ряд заходів щодо усунення порушень, які створюють продавці баштанних культур під час торгівлі з великогабаритного транспорту на вул. Митрополита Шептицького.

Внаслідок проведення профілактичної  роботи та примусового впливу з вулиці було забрано два великогабаритні транспортні засоби, інформує персслужба Тернопільської міської ради.

Власникам цих великогабаритних транспортних засобів інспекторами з паркування винесено чотири постанови про адміністративне правопорушення, а інспекторами відділу контролю за правопорушеннями управління муніципальної інспекції та інспекторами Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області оформлено адміністративні протоколи за порушення Правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади (ст. 152 КУпАП-4протоколи) та торгівлю з автомобілів (ст.160КУпАП-2 протоколи).

В рамках адміністративних проваджень вилучено 21,6 т баштанних культур та прийнято на зберігання для вирішення справи судом.

Вищевказане рішення перебуває  на  виконанні в управлінні муніципальної інспекції на постійній основі.

Українським студентам підвищили стипендії

У Борщеві знайшли маленьку дівчинку – розшукують батьків (ФОТО)