Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хижняк: радіємо сріблу Олімпіади, тому що це був дуже складний шлях

Український боксер Олександр Хижняк прибув в Україну з Токіо, де проходили Олімпійські ігри.

Срібний призер Олімпіади, котрий виступав на змаганнях в ваговій категорії до 75 кг, повернувся на батьківщину. Боксер поділився враженнями від Ігор та прокоментував свій програш в фіналі.

«Ми дуже багато готувалися до Олімпіади і в Токіо ми виконали великий обсяг роботи, щоб пройти весь шлях. Кожен бій був дуже важким. Рівень боксу на Олімпіаді вражає і порівняти з іншими змаганнями, напевно, неможливо.

Для мене це був космічний бокс, коли кожен з боксерів виходить максимально мотивований на перемогу і потрібно бути готовим з першої секунди», – поділився емоціями українець.

Олександр зізнався, що його команда очікувала і хотіла високого результату. Боксер йшов до золотої медалі до останнього, але, звісно, срібна нагорода теж бажана, тому що шлях до неї був дуже складним.

«Для нас це дуже хороший досвід, який нас заґартував і дав нові знання, і головне, що наша країна, а саме боксери, знаходяться серед кращих.

Ми задоволені результатом, дійсно, в фіналі я пропустив удар, якого я не бачив, але я швидко відновився і рішення судді залишається незрозумілим до сих пір. Звичайно, я його не поділяю, бо я був готовий продовжувати бій», – зізнався Хижняк.

Нагадаємо, Олександр – чемпіон світу, Європи та Європейських ігор, тому саме його експерти називали головним претендентом на золото в боксі. Про перевагу українця свідчили і прогнози, і онлайн ставки в букмекерських конторах. Однак в фінальному бою Олександр пропустив зустрічний лівий боковий удар та був нокаутований бразильцем Хебертом Соузою.

На вулиці Лучаківського в Тернополі сьогодні горіла квартира у багатоповерхівці

На Тернопільщині штам “Дельта” підтвердили в 9-місячного малюка