Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопільській області під час матчу помер 29-річний футболіст

У неділю, 15 серпня, під час матчу між двома аматорськими командами в Ланівцях, помер футболіст Андрій Герасимчук. Гравець відчув себе погано в перерві гри.

Зважаючи на погане самопочуття гравця, команда вирішила його замінити і викликати швидку допомогу. Однак футболіст знепритомнів ще до її прибуття.
«Після першого тайму Андрій сказав, що більше на поле не вийде, тому що йому недобре. Хлопці погодилися, а він пішов відпочивати. У другому таймі Андрій вийшов на вулицю з приміщення і втратив свідомість, впавши на траву», – ділиться подробицями недільного дня партнер по команді померлого Андрій Засядко.
Він розповідає, що футболісти зупинили матч і викликали швидку допомогу. Карета швидкої приїхала дуже швидко, буквально за 5 хвилин.
Медики доклали всіх зусиль: вони півтори години намагалися реанімувати непритомного чоловіка прямо на полі, оскільки не могли перевозити його в лікарню, поки він не почне подавати ознаки життя.
Андрій Засядко відмічає, що у медиків начебто виходило повернути до тями Герасимчука, однак, як тільки лікарі переставали робити реанімаційні процедури, йому ставало гірше. Нажаль, в результаті футболіст помер.
Тіло забрали до Тернополя на експертизу. Сьогодні його мають привезти в село, де жив Андрій Герасимчук.
На жаль, це не єдиний випадок за останній час, коли футболістам стає зле під час гри. У матчі Євро-2020 «Фінляндія» – «Данія» футболіст Крістіан Еріксен впав на газон без ознак життя. Як згадувалось на сайті Metaratings, тоді медикам вдалося врятувати життя гравцю, запустивши серцебиття з дефібрилятора прямо на полі.

У середу кубковий матч Ужгород — Нива: час початку і звідки судді

“Велика біда”: потрібна допомога п’ятирічному хлопчикові з Тернопільщини, який постраждав у страшній ДТП