Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У селі на Тернопільщині встановили національний рекорд України (ФОТО, ВІДЕО)

Історична подія відбулася у селі Денисів Купчинецької громади. Тут створили інсталяцію  державного прапора із тюків соломи, яку офіційно визнали національним рекордом України. Організатором такого пам’ятного дійства стала компанія «Агропродсервіс» в рамках першого фестивалю врожаю та мистецтв «Фест Господар».

Це не тільки рекорд компанії «Агропродсервіс» — це рекорд усіх нас, усіх, хто причетний до нашого свята, — розповідаєАндрій Баран, генеральний директор компанії «Агропродсервіс».

У такий спосіб компанія «Агропродсервіс» відзначила День прапора та 30-ту річницю Незалежності України. А також відсвяткувала закінчення жнив.

В нас з вами є давній звичай, після збору врожаю робити обжинки, дякувати Господу Богу і людям за щедрий врожай і сьогодні «Фест Господар» це теж обжинки, — говорить Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

Щоб встановити найдовшу інсталяцію організатори використали 340 тюків соломи та 150 кілограм фарби кожного кольору.

Результат 134 метри 50 сантиметрів. Висота 4,5  метри. Цей рекорд в Україні є унікальним, щось робили, але до таких розмірів – ні, — наголошує Павло Горішевський, представник реєстру Книги рекордів України.

Мені дуже подобається, такий прапор я ще ніде не бачила, дуже гарно, —ділиться Галина Федорів, гостя фестивалю «Фест Господар».

Щоб встановити найдовшу інсталяцію організатори використали 340 тюків соломи та 150 кілограм фарби кожного кольору.

Зеленський заплакав: Президент України розчулився під час параду до Дня Незалежності (ФОТО, ВІДЕО)

Відеопривітання дітей та вихователів садочку у Тернополі підкорює мережу (ВІДЕО)