Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Судитимуть тернополянку, яка намагалася задушити своїх дітей

Тернополянка, яка намагалася задушити своїх дітей, постане перед судом.


Правоохоронці Тернопільщини завершили досудове розслідування щодо мешканки обласного центру, яка намагалася вбити своїх малолітніх дітей.

Нагадаємо, 5 червня на лінію «102» зателефонувала тернополянка та повідомила правоохоронцям, що її сусідка, ймовірно, душить своїх дітей.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група та бригада екстреної медичної допомоги. Поліцейські зайшли до квартири, на яку вказала заявниця та виявили там непритомну 4-річну дівчинку із пакетом на голові. Її разом з 5-річним братиком госпіталізували до лікарні, а матір доправили до психоневрологічного закладу. Дітей, після надання необхідної їм медичної допомоги, забрала на догляд бабуся.

Після отримання висновку лікарів про можливість проводити процесуальні дії з жінкою, їй під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.3 ст. 15 ч. 2 ст. 115 КК України.

Наразі поліцейські завершили досудове розслідування та спрямували до суду обвинувальний акт щодо підозрюваної. Горе-матері інкримінують замах на умисне вбивство двох малолітніх дітей згідно частини 3 ст.15 п.1 п.2 частини 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Жінці загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Українка виграла у лотерею в Італії два мільйони євро (ФОТО)

Аліна просила маму перестати її шукати: подробиці зникнення 16-річної дівчини з Тернопільщини (ФОТО, ВІДЕО)