Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як у Козові святкували День Незалежності (ВІДЕО)

Урочисте святкування, нагородження, дефіле у вишиванках та розважальна програма для людей. Саме так у Козові відсвяткували 30-річчя Незалежності України. На запрошення керівництва на свято завітав і перший заступник голови Тернопільської облради Володимир Болєщук.

Колоритна, неймовірна, особлива, рідна, наповнена багатовіковою історією, традиціями, культурою — це наша рідна Україна. Я щиро вітаю кожного українця з цією знаменною подією, з 30-ю річницею відновлення української незалежності, — говорить Володимир  Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

На шляху до незалежності було чимало трагічних сторінок, але пам’ятаючи минули ми впевнено рухаємося вперед. Сьогодні ми маємо покоління вільних людей, які народилися у вільній державі, які готові творити нову історію своєї країни, історію сильної, цілісної, демократичної держави, в якій кожен може себе реалізувати, — розповідає Сергій  Добалюк, голова Козівської громади (команда Чайківського «За майбутнє»).

Також представники влади та громадськість поклали квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку, Героям Небесної Сотніта могили Січових Стрільців.

У Тернополі померла медик, яка працювала у дитячій лікарні

З нагоди Дня міста у Тернополі відбудеться святковий концерт та феєрверк (ПЛАН ЗАХОДІВ)