Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В очікуванні завтрашнього медального дощу: результати сьогоднішнього дня на Олімпіаді і анонс 7 серпня

Сьогодні на Олімпіаді в Токіо збірна України здобула одну нагороду — медаль в карате виборов Стас Горуна. Таким чином, перед, фактично, останнім днем Ігор Україна має в активі 1 золоту, 3 срібних і 10 бронзових нагород. В традиційному медальному заліку ми посідаємо 40 місце, а ось в більш справедливому заліку за кількістю всіх нагород Україна розташовується на 16-му місці.

Однак весь цей розподіл може перевернути з ніг на голову завтрашній день. У ньому в нас аж дві «золоті» надії, причому цілком реальні. О 8.45 розпочнеться бій за золото нашого боксера Олександра Хижняка проти бразильця Соузи. Тримаймо кулаки!

А о 13.35 вийдуть на старт наші стрибунки в висоту – Ярослава Магучих, Юлія Левченко і Ірина Геращенко. Вони, незважаючи на молодий і навіть юний вік, уже титуловані і всі призерки чемпіонатів світу. Однак з поміж цього тріо виділяється Магучих, готовність якої дозволяє замахнутися на «бородатий» світовий рекорд, якому вже понад 30 років. А як воно буде — побачимо.

Є в нас завтра і два залізних шанси на нагороди – о 3.37 в півфіналі, а о 5.37 – у фіналі стартує наша двійка у жіночому каное. Змагатися з фаворитками із Китаю їм буде важко, а ось на місце на п’єдесталі вони цілком можуть розраховувати.

О 13.30 розпочнуться змагання «русалочок» у синхронному плаванні серед груп. Наша збірна після обов’язкової технічної програми йде на третьому місці і має його зберегти.

Крім того, завтра в України з десяток «шансиків», кожен з яких може обернутися нагородою. Отож, спробуємо їх вишукувати за часом.

00:00. Легка атлетика: марафон. Дар’я Михайлова, Вікторія Калюжна, Євгенія Прокоф’єва.

03:44. Веслування на каное. Павло Алтухов, Юрій Вандюк (півфінал, 1000 метрів, одиночка)

04:00. Художня гімнастика. Маріола Боднарчук, Дарина Дуда, Єва Мелещук, Анастасія Возняк, Марія Височанська (кваліфікація, командне багатоборство)

04:00. Стрибки у воду (півфінал, вишка, 10 метрів) Олексій Середа (можливий фінал – 9.00)

04:14. Веслування на байдарках. Марія Повх, Людмила Кукліновська, Анастасія Тодорова, Марія Кічасова-Скорик (півфінал, 500 метрів, четвірка)

05:30. Художня гімнастика. Маріола Боднарчук, Дарина Дуда, Єва Мелещук, Анастасія Возняк, Марія Височанська (кваліфікація, командне багатоборство)

08:36. Сучасне п’ятиборство: плавання. Павло Тимощенко

09:20. Художня гімнастика. Вікторія Онопрієнко, Христина Погранична (фінал, індивідуальне багатоборство)

09:45. Сучасне п’ятиборство: фехтування. Павло Тимощенко (фінал о 13.30).

09:45. Велоспорт. Олена Старікова (1/8 фінал, спринт)

Не раніше 12:50. Вільна боротьба. Оксана Лівач (втішна сутичка за вихід до “бронзового” фіналу).

Вболіваймо!

На Борщівщину з’їхалися байкери з України та Польщі (ФОТО)

Кіра та Давид: у Тернополі у перинатальному центрі народилася двійня (ФОТО)