Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Теребовлі чоловік звів знайомого із жінкою, яка надала інтимні послуги

Рік умовно присудив Теребовлянський райсуд жителю району за звідництво. Фігурант справи звів знайомого із жінкою, котра надала інтимні послуги за 500 грн. 

Про це йдеться у вироку Теребовлянського райсуду від 1 липня, який набрав законної сили 2 серпня. Як випливає із документу, у День всіх закоханих – 14 лютого, обвинувачений  Андрій Н. зустрів знайомого, який поцікавився, чи немає у того якоїсь знайомої, що може надати інтимні послуги за гроші.

Фігурант таку знав – зателефонував і запропонував їй надати послуги. Жінка оцінила свою роботу у 500 грн. На тому і зійшлись. Окрім того, вона запропонувала фігуранту бути посередником під час пошуку клієнтів для надання інтимних послуг. Чоловік погодився на таке без будь-якої винагороди.

Того ж дня вона обслужила його знайомого біля закинутого будинку культури у Теребовлі по вул. Паращука. Таким чином фігурант вчинив правопорушення за ч.1 ст. 302 КК – звідництво для розпусти.

Допитаний у судовому засіданні чоловік вину визнав, щиро розкаявся, просив суворо не карати, повністю погодився зі всіма зібраними слідством доказами і відмовився від їх дослідження у судовому порядку.

Тож суд і не став їх досліджувати. Він визнав фігуранта винуватим у вчиненні кримінального правопорушення (проступку) за ч.1 ст. 302 КК та дав рік тюрми. Але на підставі ст. 75 КК звільнив від відбування основного покарання, призначивши рік іспитового строку.

Джерело.

Негода зруйнувала міст до домівки військового з Тернопільщини (ВІДЕО)

У Тернополі 31-річний водій збив на пішохідному переході пенсіонера (ФОТО)