Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянам на День міста подарували коровай, зроблений з врожаю 2021 року (ВІДЕО)

На Співочому полі відбулися традиційні урочистості з нагоди Дня міста.

Ми зустрічаємо наших гостей чистотою наших вулиць, нашими затишними кав’ярнями, нашими парками, скверами, фонтанами. Тут затишно, зручно і комфортно, – розповідає Сергій Надал, голова Тернопільської міської ради.

Для гостей підготували насичену концертну програму, частування, розваги та атракціони для дітей. Не обійшлося і без щедрих подарунків.

Для кожного з нас в душі Тернопіль – це щось особливе, каже народний депутат України («За майбутнє») Іван Чайківський, – Хотів би, за дорученням аграріїв, за дорученням справжніх господарів зробити подарунок, і це не простий подарунок – це хліб. Це коровай випечений з урожаю 2021 року.

Місто постійно змінюється та будує своє майбутнє. Перший заступник голови облради Володимир Болєщук розповідає, у Тернополі пройшло все його свідоме життя і сьогодні йому приємно бачити, як місто змінюється на краще.

Ми як добрі ґазди любимо, щоб наше місто було гарне, красиве, тому Тернопіль є Файним містом, воно є екологічним, воно розвивається, воно має надзвичайно потужний потенціал як і культурний, так і економічний, – зазначив Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради.

На святкування Дня міста у парк Національного відродження прийшли тисячі тернополян.

На Тернопільщині батько трьох дітей підрізав неповнолітнього через образу брата-атовця

Експодатківець Струнь, який збив двох дівчат, ще місяць сидітиме за гратами (ВІДЕО)