Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Над Тернополем майоріє найвищий прапор в області (ФОТО, ВІДЕО)

У День Прапора над Тернополем  замайорів найвищий в області синьо-жовтий національний стяг.  Сьогодні, в парку Топільче, о 9 ранку, одночасно з іншими областями України, відбулося урочисте підняття Державного Прапора на флагштоці висотою 50 метрів. 

Прапор не просто нам давався, за прапор проливали кров наші діди, прадіди і зараз проливають кров на Сході України наші захисники. Тому ми мусимо його берегти, щоби прапор він об’єднував сьогодні країну від заходу до сходу, від півночі до півдня, щоби частинка прапора була в кожного в нас в душі, – розповідає Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

Державний прапор – це є святиня наша, святиня і оберіг українського народу, тому що це прапор свободи, це прапор нашої незалежності, це прапор нашої самоідентифікації як української нації і наш обов’язок берегти, примножувати, цінувати, шанувати всі наші державні символи, – розповів Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Встановлення найвищого Державного Прапора було б неможливим без благодійників та меценатів. Під час урочистого підняття стягу, представники влади вручили подячні грамоти підприємцям, які долучилися до цього проєкту. Серед нагороджених був і генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Смертельна аварія на Чортківщині: розбився молодий мотоцикліст (ФОТО)

Розшук: 16-річна дівчина поїхала у Тернопіль і пропала безвісти (ФОТО)