Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Іван Чайківський та Володимир Болєщук привітали тернополян із Днем міста

28 серпня з нагоди храмового празника в церкві Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ, що на вул. Князя Острозького в Тернополі, відбулася Архиєрейська Свята літургія. Разом із тернополянами молилися за мир у світі міський голова Сергій Надал, народний депутат України Іван Чайківський та перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук. Представники влади привітали тернополян з храмовим святом та Днем міста.

“Нехай опіка Божої Матері завжди буде над нами, нашими родинами та усією Україною! Зі святом Успіння Пресвятої Богородиці! Вітаю тернополян також із Днем міста! Розвиток завжди там, де є мудрий господар, який щиро прагне бачити рідне місто успішним. Тернопіль постійно рухається вперед і водночас зберігає свою унікальність! Файне місто завжди було, є і буде особливим!” – звернувся з вітальним словом народний депутат Іван Чайківський.

Привітав тернополян зі святом і перший заступник голови Тернопільської обласної ради, керівник обласного осередку партії “За майбутнє” Володимир Болєщук: “Вітаю із таким величним днем для кожного з нас! З подвійним святом! Днем Успіння Пресвятої Богородиці і Днем нашого рідного Тернополя. Нехай Пресвята Богородиця бере нас, наше місто і державу під свій Покров і оберігає від всього поганого. Колись Блаженніший Любомир Гузар сказав, що кожна людина дістає від Господа покликання. Це означає бути на своєму місці, віддаватись повністю справі, яку ти робиш. Надзвичайно приємно бачити ці слова у дії. Отче Василію, від щирого серця хочу подякувати вам за Вашу ревність у служінні Богу, церкві, людям і Україні, дякуємо за мудрі настанови та вірність своєму покликанню. Усіх вам Божих ласк та гараздів!”

Володимир Болєщук від імені обласної ради нагородив почесною відзнакою настоятеля храму Успіння Пресвятої Богородиці отця Василя.

Які автомобілі тернополяни купували влітку. Нові дані

У Кременці 21-річний водій збив дитину (ФОТО)