Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Великих Дедеркалах молодиця вдарила кухонним ножем односельця в живіт

Під час суперечки жінка ножем вдарила в живіт 58-річного односельчанина. Чоловікові медики діагностували проникаюче поранення верхньої третини черевної порожнини.

Про інцидент з односельчанкою поліцейських повідомив потерпілий. На місце події вихала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 у місті Шумську. З’ясувалося, чоловік прийшов на подвір’я односельчанки, аби поговорити з її знайомим, з котрим жінка в цей час розпивала алкогольні напої. Непроханого гостя молодиця намагалася прогнати, проте той наполягав, аби знайомий пішов з ним. Як останній аргумент 34-річна молодиця використала кухонний ніж.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

На Тернопіллі людина померла від коронавірусу

Бучацькі правоохоронці шукають чоловіка, який зник ще 4 роки тому