Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Підлітковий вандалізм: молоді люди розважалися, руйнуючи могили, і знімали це на відео (ФОТО)

Останнім часом в Україні почастішали випадки підліткового вандалізму на кладовищах. Діти розважаються, пошкоджуючи та руйнуючи пам’ятники, склепи і могили, не замислюючись над наслідками та відповідальністю перед законом.

 

Черговий акт вандалізму 27 серпня розслідували поліцейські Коломийщини. До них звернулися люди, які помітили зруйновану плиту склепу на місцевому цвинтарі.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські Коломийщини встановили та розшукали вандалів. Ними виявились троє неповнолітніх місцевих мешканців віком 13 і 14 років. Підлітки не лише розважалися, руйнуючи склеп, але і жартома знімали це все на відео, щоб похизуватися потім своїм “подвигом” перед знайомими.

Поліція вилучила фото та відеодокази з їхніх телефонів, а з самими підлітками у присутності батьків була проведена виховна бесіда щодо недопущення подібної поведінки у майбутньому. Зараз розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Імовірно, батькам доведеться відшкодувати кругленьку суму через збитки, завдані їхніми дітьми.

Джерело.

Біля Чорткова зіткнулися Volkswagen Golf та мотоцикл: загинув 19-річний водій легківки (ФОТО)

Знайшли 16-річну Аліну, яка зникла у Тернополі (ФОТО)