Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Олімпіада в Токіо: срібна медаль Романчука і виступ тернополянки Стребкової

Олімпіада перетнула екватор, і друга її половина розпочалася досить вдало для України.

Плавець на довгі дистанції Михайло Романчук сьогодні змагався на 1500 метрів вільним стилем. Нагадаємо, що на 800 метрів Романчук виборов бронзу, а золоту нагороду отримав американець Фінк.

Виграв американський плавець і нині, продемонструвавши блискучий фініш. Михайло цього разу фінішував прямо за ним, здобувши срібну нагороду. Він перший український мультимедаліст Ігор у Токіо.

Сьогоднішній ранок також був вдалим для українських єдиноборств. Боксер Олександр Хижняк пройшов до півфіналу в категорії до 75 кг (а це вже точно медаль), а кримський татарин Ленур Теміров у греко-римській боротьбі вийшов до півфіналу в категорії до 60 кг.

Хижняк продовжить боротьбу за кілька днів, а Теміров — вже о 12.15 зустрінеться з японцем. А ще о 14.50 на помост у важкій атлетиці вийде Ірина Деха в категорії до 76 кг.

Виступила на Олімпіаді сьогодні і тернопільська бігунка Наталя Стребкова. На дистанції 3000 метрів з перешкодами вона бігла у першому забігу і продемонструвала час — 9 хвилин 49,15 секунди. У забігу Наталя посіла 11 місце, а загалом, за підсумками трьох забігів, Стребкова стала 35-ою з 41-ої учасниці.

Авіатроща: господарі будинку, на який впав літак, показали наслідки (відео)

Трьох дівчат з Тернопілля продали в Португалію, де змусили займатися проституцією