Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На трасі Тернопіль-Львів спіймали п’яного комбайнера

Зборівський районний суд призначив покарання для водія комбайна, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 23 липня цього року. Близько 13.00 на 34-му кілометрі траси Тернопіль – Львів (це між Озерною та Зборовом за 4 км від Зборова) працівники поліції зупинили водія комбайна “Claas Lexion 480”, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Результат огляду на стан сп’яніння – 1,06 проміле, що у 5 разів вище допустимої норми.

На комбайнера склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судове засідання чоловік не з’явився, хоча був належним чином повідомлений про його дату, час та місце проведення. Клопотань про відкладення розгляду справи не подавав.

Дослідивши матеріали справи, Зборівський районний суд 6 серпня постановив водія комбайна визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Окрім цього порушник має сплатити 454 гривні судового збору.

Постанова може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги впродовж 10 днів з часу її прийняття.

Джерело.

“Браво!”: танцюристки з Тернополя вибороли ще одне “золото” на Чемпіонаті Світу (ВІДЕО)

У Тернополі розшукують двох дівчат та хлопця, які можуть бути причетні до крадіжки (ВІДЕО)