Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Капітальний ремонт Козови триває: на одній із вулиць ремонтують дорогу (ФОТО, ВІДЕО)

Впродовж останніх місяців у Козівській громаді відбулось чимало змін. У містечку Козову та довколишніх селах триває будівництво, відновлення інфраструктурних об’єктів. Один з них – ремонт дороги на вулиці Грушевського у Козові.

Відтак, зі станом проведення ремонтних робіт ознайомився перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

Тішусь, що представники команди Івана Чайківського «За майбутнє» змінюють Козівську громаду на краще! Все тому, що керівник – добрий господар! У громаді триває будівництво та відновлення інфраструктурних об‘єктів. Громада рухається вперед, прогресує та розвивається і ми підтримуємо її,- зауважив Володимир Болєщук.

Голова Козівської громади Сергій Добалюк поділився, що заплановано відновити інфраструктуру у кожному населеному пункті.

Ми запланували чимало зробити цьогоріч та в наступні роки у Козівській громаді. Під час формування бюджету не оминемо жодного села, будемо поступово покращувати інфраструктуру. Встановимо дитячі майданчики, відновимо дороги, проведемо вуличне освітлення, щоб людям було комфортно жити і працювати у нашій громаді,- сказав Сергій Добалюк.

Детальніше – у сюжеті.

“Ви голенькі спите чи переодягаєтеся?”: у потязі, що курсує через Тернопіль, п’яний чоловік домагався дівчат (ВІДЕО)

Північноіталійська робота: біля Кременця знайшли меч часів королеви Бони (ФОТО)