Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як у Тернополі минув Випускний-2021 (вражаючі фото та відео)

 2 липня у Тернополі відбулося урочисте свято “Випускник – 2021”. 

1522 учні 11-их класів разом з вчителями та батьками пройшлися центральними вулицями міста від Надставної церкви до стадіону імені Романа Шухевича, що на проспекті Степана Бандери.

Під час урочистостей на стадіоні нагородили218 медалістів. Також вручили премії 200-бальникам та відзначили власників найкращих вишиванок – переможців у конкурсі “Найкращий вишиваний костюм”.

Як виглядають випускники? Вони мають вишукані вечірні сукні, туфлі на підборах, офіційні костюми тощо. Дехто з випускників цього року доповнив образ оригінальними масками, хоча вони й не вимагаються.

Чимало модниць обирали міні-сукні, також у тренді брючні костюми. А дехто вирішив бути оригінальним, тож класичний костюм чи сукню доповнив кросівками.

У міському управлінні освіти запевнили, що під час заходу діти дотримувалися карантинних обмежень. Зокрема, розсадку на стадіоні зробили таким чином, що два ряди займають випускники, а наступний ряд вільний. Також відмежували учнів однієї школи від іншої.

Відзначили випускників – Сергій Надал, міський голова Тернополя, Михайло Головко, голова Тернопільської обласної ради та Володимир Труш, голова Тернопільської ОДА.

Опісля урочистої частини, на випускників та їхніх батьків чекала розважальна програма, повідомляє “Тернополяни”.

Фото: сайт “Тернополяни” та Володимир Труш.

Депутати Тернопільської райради підтримали звернення про збереження української мови

“Ми втратили видатну особистість”: у Тернополі поховали відомого музиканта