Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ще одна нагорода — тепер у шпазі: підсумки сьогоднішнього дня на Олімпіаді й анонс 26 липня

Україна знову завершує олімпійський день з нагородою. Цього разу порадували фехтувальники на шпагах, а саме Ігор Рейзлін. Він дуже добре провів плей-офф, поступився у півфіналі, але переміг у важкому поєдинку за бронзу призера чемпіонату світу італійця Сантареллу.

Могла бути сьогодні медаль і у кульовій стрільбі, олімпійська чемпіонка 2004 р. Олена Костевич, чудово пройшовши кваліфікацію і кілька фінальних раундів, не впоралася з нервами у сесії за вихід до трійки кращих. Вона – четверта.

Невдачею завершилися змагання і ще для кількох українців, зокрема дзюдоїста Зантараї, стрілка Куліша, боксера Харциза і майстрині настільного тенісу Песоцької. А ось «великі» тенісистки Світоліна і сестри Кіченок – у наступному колі.

За кого вболівати завтра? Насамперед – за фехтувальницю Ольгу Харлан. Вона — фаворитка змагань шаблісток, отож, це не варто пропускати. Її змагальний шлях розпочнеться о 3.55, а фінальний раунд стартує о 12.00.

Однозначно вартує підтримки і юна важкоатлетка Каміла Конотоп. Зі своїми останніми результатами вона здатна кинути виклик досвідченішим суперницям у категорії до 55 кг. Старт змагань там о 13.50.

Може піднести сюрприз і наш молодий дует стрибунів з 10-метрової вишки Середа/Сербін. Вони не в числі фаворитів, але мають конкурентну програму в синхронних стрибках. У фіналі лише 8 пар, а тому всяке може статися. Старт цього змагання о 9.00.

Ще завтра відбудеться фінал у командній першості чоловічої спортивної гімнастики (розпочнеться о 13.00). Продовжать також свої виступи тенісистки Еліна Світоліна і сестри Кіченок.

Тернопільські правоохоронці розшукують злочинця, який втік з виправного центру (фото)

Нива перемагає Полісся на старті нового сезону