Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Потрібен перехід: біля “Монако” автомобіль збив чоловіка

У Тернополі легковий автомобіль збив пішохода – на щастя чоловік залишився живий. Про ДТП на вулиці Львівській (поблизу “Женеви”, колишнього “Монако”) повідомив на власній сторінці у Фейсбук депутат Тернопільської районої ради  Назар Хамуляк.

“Повертались додому від мами з Пронятина і стали свідками аварії. Кажуть чоловік переходив дорогу (не на пішохідному), замешкався посередині смуг – чи то почав йти вперед а потім передумав, водій не зорієнтувався і ось, як кажуть: “на рівному місці”. Чоловік живий, при свідомості, сказав де живе, медики приїхали швидко, ніхто з місця ДТП не втікав, водій (як я міг встановити) тверезий, швидкість була невелика, бо гальмівний шлях мінімальний і потерпілого далеко не відкинуло, написав Назар Хамуляк. –  Що дізнався – потерпілий нібито був в навушниках. Усі водії зупинилися, аптечки були, відразу не дали втратити свідомість чоловіку, медикам допомагали, реверсний рух організували. Є камери відеоспостереження, впевнений що поліція вірно розбереться в ситуації”.

Відтак, депутат вирішив написати  депутатське звернення, щоб на даному місці встановили пішохідний перехід.

“Тернопільська міська рада Патрульна поліція Тернопільської області Поліція Тернопільської області як депутат Тернопільська районна рада від даного округу, надсилаю Вам офіційне депутатське звернення щодо можливості встановлення пішохідного переходу і подальшого його будівництва в даній локації, тим більше що тротуар іде тільки по одній сторону дороги, де подальший перетин траси неминучий. Публічно прошу якнайшвидше провести роботи”, – відзначив Назар Хамуляк.

Нива перемагає Полісся на старті нового сезону

Вакциновані українці можуть отримати привілеї в разі посилення карантину, – МОЗ