Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині помер пенсіонер, який два тижні тому побився із молодим чоловіком

Слідчі Тернопільщини встановлюють обставини конфлікту, який призвів до смерті чоловіка.

Два тижні медики боролися за життя чоловіка, який потрапив до лікарні з тілесними ушкодженнями. Проте 3 липня він помер в реанімаційному відділенні.

До медзакладу жителя смт.Підволочиськ госпіталізували ще 21 червня. У чоловіка медики констатували забої та поранення грудної клітки.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що тілесні ушкодження пенсіонеру завдав його односельчанин, 1988 року народження. За попередньою інформацією, чоловіки розпивали спиртні напої в помешканні потерпілого. Між ними виник словесний конфлікт, який переріс в бійку. Пенсіонер вдарив молодшого товариша, а той, захищаючись, почав завдавати удари у відповідь.

Поліцію та швидку викликали сусіди, які почули крики та шум. Потерпілого госпіталізували до лікарні. За два тижні чоловік помер. Згідно із результатами розтину, смерть чоловіка наступила в результаті ушкоджень голови, спричинених тупим предметом.

Підозрюваний у скоєному зізнався. Раніше у поле зору правоохоронців він не потрапляв. Триває слідство, встановлюються усі обставини події та вирішується питання кваліфікації злочину.

Що змусило розкаятися тернопільського водія, який 15 років тому збив на смерть двох дівчат: подробиці трагедії (ВІДЕО)

У першій лізі затвердили календар. З ким і коли буде грати Нива?