Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Людей рятував, а себе не зміг”, — перестало битися серце заслуженого ветерана пожежної охорони

29 липня не стало одного з ветеранів пожежно-рятувальної служби Тернопільщини.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, відійшов у вічність ветеран пожежної охорони, підполковник внутрішньої служби у відставці Степан Миколайович Осуховський. Його серце перестало битися на 62-му році життя.

“Більшу частину свого життя Степан Миколайович віддав службі в пожежній охороні. Працював на керівних посадах, від пожежного, і аж до заступника начальника Головного управління МНС України у Тернопільській області. Був свідком і безпосереднім учасником становлення пожежно-рятувальної служби краю, неодноразово брав участь у гасінні складних пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, проявляючи рішучість та самовідданість, за що неодноразово заохочувався.

В його активі чимало винагород, а грамот й подяк – і не злічити. Та найвищою нагородою для нього завжди були врятовані людські життя, а головним критерієм – престиж служби та почуття професійної гордості.

Добра, мудра людина, хороший наставник, справжній товариш… Життєвий шлях Степана Миколайовича Осуховського є зразком служіння своєму народові, прикладом людської гідності та добропорядності.

Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях”, – зазначили у рятувальній службі.

Панахида за померлим відбудеться, сьогодні, 30 липня о 20:00 у селі Чистилів на вул. Медовій, 5. Поховають ветерана 31 липня об 11:00.

Цьогоріч на Тернопіллі вже понад 20 смертей на воді. Днями втопилися ще двоє

Розплатився за мотоцикл сувенірними доларами: бучацькі поліцейські оперативно затримали злочинця