Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За добу на території Тернопільщини сталося три ДТП, у яких травмовано чотирьох осіб

Четвертого липня на перехресті Почаїв-Кременець не розминулися Ford Mondeo та Volkswagen T4.

За попередньою інформацією, водій Ford Mondeo, з’їжджаючи з головної дороги на другорядну, не пропустив зустрічне авто і відбулося зіткнення.

Кермувальника буса з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до хірургічного відділення лікарні За меддопомогою звернулася також пасажирка іншого автомобіля.

Під колесами авто того ж вечора опинилася жителька села Золотопотіцької територіальної громади. Жінка, 1981 року народження, за межами пішохідного переходу вийшла на проїжджу частину дороги і її збив ГАЗ-31105. Потерпілу доправили в травматологічне відділення, а водій з місця пригоди втік. За кілька годин працівники поліції знайшли автомобіль і водія. За кермом авто перебував 33-річний житель сусіднього села, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

П’ятого липня близько 00:20 на автодорозі Ланівці-Озеряни в межах села Козачина Чортківського району не розминулися мотоцикліст та автомобіль.

За словами мотоцикліста, іномарка виїхала на смугу зустрічного руху, а тому уникнути удару не вдалося. Водій залишив місце ДТП. 18-річний кермувальник мототранспорту отримав тілесні ушкодження. У ході проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили автомобіль – учасника ДТП, пошуки водія тривають.

В учасників автопригод відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство згідно статті 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

 

Двох тернополянок телефонні шахраї “нагріли” на 34 тисячі гривень

Тернопільська бігунка Наталя Стребкова: «Задоволена, що змогла потрапити на Олімпіаду. Це було завдання-мінімум для мене»