Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сказано— зроблено: у Мар’янівці оновили дорогу (ФОТО, ВІДЕО)

У селі Мар’янівка Великоберезовицької громади оновили дорогу, яку не ремонтували майже 40 років.

З ініціативи народного депутата України Івана Чайківського завершено перший етап ремонту дороги Мар’янівка-Йосипівка-Настасів-Лучка. Таким господарським способом ми хотіли повернути віру людей в українське село, адже майбутнє українського села буде тоді, коли в ньому буде якісна інфраструктура,—розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Сьогодні ми знаходимось на частині дороги Мар’янівка-Лучка, де ми наочно можемо показати людям те, що ми, наша політична сила плануємо. Ми вже його вводимо в дію, виконаємо. Це не пусті обіцянки, не тільки приїхали три місяці тому наобіцяли людям і поїхали, зробили гарну картинку. Сьогодні настає той момент, коли ми відповідаємо за слова, адже справжній патріот — це добрий господар»,— говорить Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

Жителі села дорогою задоволені та надіються, що вона служитиме громаді.

Я хочу подякувати насамперед нашому депутату Івану Чайківському, депутату Верховної Ради, адже він народився і формувався в сільській місцевості і так, як він розуміє всі проблеми і біди селянина – не розуміє ніхто. Я вдячна його команді, Володимиру Болєщуку, який кожен день на цій дорозі буває, та хочу подякувати Богу, що ми маємо таких керівників, таких людей, які розуміють нас і поважають,— наголошує Дарія Блащак, староста Настасівського старостинського округу.

Наступною ремонтуватимуть ділянку дороги з Йосипівки до Настасова.

Оформляти земельні ділянки стане простіше

“Чо кричиш, усім вистачить”: на Тернопільщині люди крали асфальт? (ФОТО)