Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Світоліна — у півфіналі: підсумки сьогоднішнього дня на Олімпіаді і анонс 29липня

Elina Svitolina, of the Ukraine, reacts after defeating Maria Sakkari, of Greece, during the third round of the tennis competition at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, July 27, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Seth Wenig)

Еліна Світоліна – у півфіналі олімпійського тенісного турніра! Це – головна подія сьогоднішнього, не дуже багатого для українських вболівальників, змагального дня. Українка впевнено розібралася з італійкою Дзорзі – 6:4, 6:4 і вже завтра (орієнтовно о 12.00) зустрінеться з чешкою Вондрушовою за вихід до фіналу.

За кого ще вболівати завтра? Насамперед — за Михайла Романчука, який плистиме в фіналі на 800 метрів вільним стилем. Старт цього змагання о 4.30, і від нього дуже перспективні очікування. Не будемо вдаватися до деталей, відзначимо лише, що Михайло – один з фаворитів. Отож, прокидайтеся раніше і не пошкодуєте!

А ще завтра розпочинається (о 3.00) кваліфікація в стрільбі з пістолету на 25 м серед жінок — коронний вид Олени Костевич. Кваліфікація розтягнута на два дні (четвер і п’ятниця), фінал також відбудеться 30 липня.  Завтра ж боксуватиме лідер української збірної Олександр Хижняк (категорія до 75 кг). Він починає зі стадії 1/8 фіналу проти японця Моріваке (початок бою – о 5.00).

Володимир Болєщук: «День Хрещення Київської-Русі – це день, який визначив шлях у майбутнє»

На Олімпіаді в Токіо український плавець Михайло Романчук здобув бронзову нагороду на дистанції 800 метрів