Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Священник з Тернопільщини очолив мітинг за об’єднання з Росією? (ФОТО)

Священник УПЦ МП з Почаєва, що на Тернопільщині Олександр Марценюк очолив протест під стінами Верховної Ради проти біометричних паспортів (id-карток) і діджиталізації та закликав до об’єднання України з Росією.

Мітинг відбувався ще 30 червня. Про це повідомляють на сторінці “Типовий Кременець” у мережі Facebook.
Близько двохсот мітингувальників  вийшли під стіни Верховної Ради України із плакатами «Вимагаємо видачі паперового паспорта – без суду!», «У смартфоні держава – це людина без імені і права?», «Народ України проти: УНЗР, id паспортів, «Е-Малятко», «Україна у смартфоні», «Рятуйте дітей від небезпечних Е-ідей».

Очолив акцію священник УПЦ МП із Почаєва Олександр Марценюк, постійний учасник подібних «перформансів» проти діджиталізації, вакцинування та візового режиму із Росією. Раніше він також прославився скорботним віршем з приводу ліквідації проросійського терориста «Гіві» та заявами про молитовну підтримку «Новоросії» на російському шовіністичному сайті «Москва – Третий Рим». Українських воїнів батюшка Олександр називав не інакше як «убийцами Донбасса».

Не обійшлось без вияву любові до «канонічєского єдінства» і на цій акції біля Верховної Ради – крім молитов там лунали і піснеспіви про Росію і царя. Одна із учасниць дійства на камеру заявила, що мітингувальники також виступають за об’єднання України із Росією та Білоруссю і за «царя православного з роду Романових».

На Тернопільщині знову ДТП за участі неповнолітнього скутериста

Думали, що найхитріші: на Тернопільщині під час ЗНО в магістратуру вигнали 4 абітурієнтів