Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ремонт дороги у найвіддаленішому селі Великоберезовицької громади на завершальному етапі (ФОТО, ВІДЕО)

На Тернопільщині активно тривають ремонтні роботи доріг. Одна з них – у селі Мар’янівка, Великоберезовицької громади. Це село вважається найвіддаленнішим у громаді, дорога в якому не ремонтувалась близько 40-ка років. Перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук разом з депутатом облради Любомиром Крупою оглянули ділянку.

 На ділянці дороги Мар’янівка- Йосипівка-Настасів триває завершальний етап робіт, підрядники проводять асфальтування ділянки від Мар’янівки до Йосипівки. Наша команда працює над тим, щоб дійти до найвіддаленішого села, щоб люди мали якісну дорогу, – сказав Володимир Болєщук. – Сьогодні з депутатом обласної ради ми проводимо інспектування, щоб підрядник якісно провів будівельно-ремонтні роботи, щоб ця дорога стояла на роки.

Любомир Крупа підкреслив, що через поганий стан дорожнього покриття виникали проблеми з транспортним сполученням у селі, тому оновлення цього відрізка дороги – надважливе.

 Дуже важливо відремонтувати дорогу у Мар’янівці, адже біля сорока років тут дорога не бачила техніки і доходило до того, що не було транспортного сполучення з населеним пунктом. Ми розуміємо, що децентралізація бюджету, більші повноваження громади дають можливість освоювати кошти, робити інфраструктуру і з’єднувати громаду саме такими якісними дорогами.,— зазначив Любомир Крупа.

Про подальший перебіг робіт читайте згодом.

На Тернопільщині скандал: поблизу села Славна незаконно зводять підприємство з переробки відходів тваринництва

Завтра Нива зіграє перший контрольний матч міжсезоння