Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нива зіграла першу “двосторонку” на підготовчих зборах

У суботу, 4 липня, тернопільська Нива мала зіграти перший контрольний поєдинок під час підготовки до нового сезону, натомість вібулася двостороння гра першого і другого складів Ниви.

Після зриву спарингу з “Буковиною” футболісти “Ниви” провели двосторонню гру на клубній базі “Ватра”. Поєдинок відбувся у форматі 2 тайми по 30 хвилин. А вольову перемогу здобула команда у червоних маніжках.

Щоправда, першими рахунок відкрили “зелені” зусиллями Мирона Бідного. А згодом голи Максима Проціва і Тараса Мороза принесли звитягу “червоним”. Наступний спаринг “Ниви” відбудеться у середу, 7 липня. Наша команда зіграє проти івано-франківського “Прикарпаття”.

Між тим, адміністрація ПФЛ затвердила графік реєстрації футболістів та заявки команд клубів ПФЛ на сезон 2021/22. За інформацією пресслужби нашого футбольного клубу, згідно із графіком “Нива” Тернопіль подаватиме клубну заявку на новий сезон у чемпіонаті першої ліги 13 липня. Цього ж дня заявлятимуть гравців “Прикарпаття”, а також друголігові “Лівий Берег”, “Полтава” та “Скорук”.

Зазначимо, що заявкова кампанія триватиме з 9 до 23 липня.

“ВАЗ” вилетів з дороги та застряг поміж деревами: курйозна аварія біля Тернополя (ФОТО, ВІДЕО)

БК “Тернопіль” зберіг головного тренера і починає підсилювати склад