Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Не дочекавшись допомоги від влади Кременця люди за власні кошти відремонтували дорогу (ФОТО)

Не дочекавшись допомоги голови Кременецької міської ради Андрія Смаглюка жителі кількох вулиць самоорганізувались і власними силами розпочали ремонт дороги.

Депутат Кременецької міської ради від партії «Довіра» отець Юрій Мазурчук самостійно взявся за ремонт дороги. Чоловік придбав 35 тонн висівки для оновлення ділянок дороги. До справи долучились і кременчани.
– Дякую своїй помічниці Наталії Ломакович за небайдужість. Вона змога зорганізувати людей, аби ми спільно відремонтували дорогу. Сьогодні, думаю, нам вдалося зробити найкращий заїзд у Кременці. Кожну справу вдається втілити, якщо ми починаємо з себе, а не стоїмо осторонь. Ця ситуація дала зрозуміти, що не варто чекати допомоги від інших, а самому проявляти ініціативу. Я дякую кременчанам, які сьогодні добре попрацювали, – наголосив отець Юрій Мазурчук.

Андрій Левчук, керівник фракції «Довіри» у Кременецькій міській раді наголосив на тому, що підтримувати ініціативи жителів – вкрай важливо.
– Така співпраця жителів вулиць з депутатом о. Юрієм Мазурчуком – гідний приклад для наслідування. За цим принципом повинні працювати усі 34 обранці нашої міськради. Ми як депутати маємо постійно отримувати належну підтримку від діючого виконкому та міського голови, адже ми і є влада від людей! – підкреслив Андрій Левчук.

Пенсіонерка з Шумщини віддала шахраєві 65 тисяч гривень

У Горошовій знайшли тіло 22-річного хлопця з сусідньої області