Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Неможливо повірити. Це просто шок”: у Тернополі загинув молодий викладач (ФОТО)

Ректорат, колектив кафедри та уся університетська спільнота ТНТУ з сумом сприйняла звістку про трагічну смерть доцента кафедри автомобілів Клендія Володимира Миколайовича.

Про це повідомляє Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.

“Клендій Володимир Миколайович був талановитим молодим ученим, здібним викладачем та відмінним організатором, який користувався повагою в співробітників та авторитетом у студентства.

Володимир Миколайович народився 24 вересня 1990 р. У 2012 році закінчив Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя отримавши освітньо-кваліфікаційний рівень магістр технології машинобудування. У 2017 році отримав диплом спеціаліста за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство» у Луцькому національному технічному університеті (друга вища освіта).

В 2015 році захистив дисертаційну роботу за спеціальністю 05.05.05 – піднімально-транспортні машини, був стипендіатом Кабінету Міністрів України для молодих учених, опублікував за трудову діяльність понад 150 науково-методичних публікацій.

Адміністрація, професорсько-викладацький колектив університету, висловлюють щирі співчуття родині, друзям та знайомим Володимира Миколайовича.

Панахида відбудеться 10 липня о 19.00 год. за адресою: м. Бережани, вул. Шашкевича, 18.

Похорон відбудеться 11 липня о 14.00 год. у м. Бережани.

Вічна пам’ять !?“, – йдеться у повідомленні.

У коментарях тернополяни висловлюють щирі співчуття:

 

“Неможливо повірити. Це просто шок. Дуже, дуже шкода. Надзвичайно енергійний, розумний, амбіційний, світлий, позитивний… Спочивай з Богом! Вічна та світла пам’ять! Співчуття рідним”, – написала пані Ірина.

“Вічна пам’ять! Не вірю… Завжди світлий, енергійний і доброзичливий Володимир Миколайович!
Ще 7 липня ми спілкувалися і жартували.

Після вступного іспиту попрощалися… назавжди…”, – написала Леся Назаревич.

“Важко це сприйняти ??‍♀️ Світлий, щирий, безвідмовний! Учора він був, а сьогодні не стало. Важкий біль втрати. Співчуття рідним і близьким. Царство Небесне та Вічна память??“, – прокоментувала пані Оксана.

 

“Від усього колективу студентського самоврядування висловлюємо співчуття рідним. Словами не можна передати весь біль і печаль. Нехай спочиває з Богом”, – повідомила Sveta Kryskova.

Редакція “Галасу”  висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Борису Репці — 50! Директор тернопільського драмтеатру святкує ювілей

Були ознаки сонячного удару: у горах рятували тернополянку (ФОТО)