Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Матчі Ниви показуватиме телеканал Футбол. Перша гра — 25 липня

Визначено дату, час та місце проведення поєдинку 1 туру чемпіонату Першої ліги між футбольним клубом “Нива” Тернопіль та “Поліссям” з Житомира.

Матч відбудеться у неділю, 25 липня, на Міському стадіоні ім. Р. Шухевича у Тернополі. Початок зустрічі о 18:45. Пряма трансляція матчу на телеканалі “Футбол 2”.

Гра відбудеться з обмеженою кількістю глядачів та у випадку дотримання ними карантинних вимог!

Інформацію щодо реалізації квитків, як інформує пресслужба футбольного клубу “Нива”, буде повідомлено найближчими днями. Слідкуйте за анонсами на офіційних ресурсах клубу.

Телеканали “Футбол 1/2/3” стали офіційними мовниками Першої ліги ПФЛ. Відтепер матчі цього дивізіону будуть транслюватися як на телеканалі, так і на його офіційному акаунті в YouTube.

— Бачимо у цій співпраці лише вигоду як для клубів Першої ліги, так і для глядачів та популяризації футболу вцілому, — прокоментував цю подію директор ФК “Нива” Андрій Тихий. — Кожного туру два матчі транслюватимуть у прямому ефірі на телебаченні. Решту — на ютубі, щонайменше з п’яти камер. Крім цього транслятор самостійно виготовлятиме огляди матчів, інформаційні програми про клуби та різноманітний контент. Попри суттєве покращення якості самих трансляцій, співпраця з “футболами” дозволить клубам зробити великий крок вперед у контексті залучення додаткових спонсорів та партнерів.

Нагадаємо, що під час підготовки до сезону Нива зіграла чотири контрольні поєдинки: перемогла Прикарпаття, Рух і «молодіжку» Колоса, а також програла Агробізнесу. Завтра, 17 липня, «Нива» проведе заключний спаринг під час підготовчого періоду. У Львові наша команда зіграє з представником УПЛ – ПФК «Львів».

Між тим, затверджено остаточний склад учасників Першої ліги сезону 2021/22. Закарпатський “Минай” продовжить виступи у Прем’єр-лізі, натомість у першу лігу опустився донецький “Олімпік”. А місце “Миколаєва”, який висловив бажання понизитися до другої ліги, займе кременчуцький “Кремінь”.

Остаточний склад учасників Першої ліги сезону 2021/22:

ФК “Краматорськ”, “Агробізнес” (Волочиськ), “Альянс” (Липова Долина), “Волинь” (Луцьк), “ВПК-Агро” (Вишневе), “Гірник-Спорт” (Горішні Плавні), “Кривбас” (Кривий Ріг), “Кремінь” (Кременчук), “Металіст” (Харків), “Нива” (Тернопіль), “Олімпік” (Донецьк), “Оболонь” (Київ), “Полісся” (Житомир), “Прикарпаття” (Івано-Франківськ), “Поділля” (Хмельницький), ФК “Ужгород”.

На Тернопільщині за добу втопилося аж троє людей

“Битва за єврошмотки”: у Тернополі у черзі біля магазину побилися люди (ВІДЕО)