Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тому дам, а тому не дам: як міський голова Підгайців ділить землю громади

Якщо бажаєш отримати земельну ділянку на території Підгаєцької громади – маєш домовлятися з міським головою. Саме таке враження складається останнім часом.

 

Під час восьмої сесії Підгаєцької міської ради більше десяти громадян отримали відмову у надані дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність. Земельний відділ перевіряє усе досконало та ретельно – тільки щоб знайти причину відмови. Але отримання ділянки цілком реальне, якщо на твоїй стороні міський голова.

24 червня на першому пленарному засіданні восьмої сесії Підгаєцької міської ради депутати не підтримують проєкт № 938-8 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Шаль Т.Я.»

На другому пленарному засіданні, першого липня, міський керманич зі свого голосу повторно вносить проект стосовно надання земельної ділянки для Шаль Т.Я. і просить депутатів підтримати даний проект. Трансляція сесії (Тайм-код 2:50:40)

Складається враження, що міський голова зацікавлений в даному питанні, адже проєкт не пройшов обов’язковий етап – профільну комісію. Вищезгаданий проєкт попередньо не публікувався для ознайомлення, як цього вимагає закон, а був дописаний ручкою у порядку денному.

На цій же сесії градоначальник відмовився затверджувати проекти землеустрою городів громадянам, котрі їх мають у власності десятками років – «Так розбазаримо усі землі в громаді», – аргументував він своє рішення.

З’явилося відео ДТП на Білецькому перехресті (ВІДЕО)

Були без шоломів: на Чортківщині у ДТП загинув 21-річний водій мопеда (ФОТО)