Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Суд відпустив під домашній арешт бійця з Тернопільщини, підозрюваного у замаху на львівського бізнесмена (ВІДЕО)

Шевченківський районний суд міста Львова відмовив прокуратурі в утриманні під вартою одного з організаторів гучного замаху на львівського підприємця Богдана Копитка –  Вадима Цукерника з Борщева.

 

Колишній боєць добровольчого корпусу “Айдар” фігурує у справі, як один з організаторів нападу.

Замах на відомого львівського бізнесмена, власника “Львівського холодокомбінату” Богдана Копитка, стався в серпні 2016 року. У Пустомитівському районі підірвали та обстріляли його автомобіль. Загинули три охоронці.

Правоохоронці затримали замовника і виконавців замаху. До складу організованої злочинної групи входили громадянин Росії та колишній боєць добровольчого батальйону “Айдар”.

Нагадаємо, що 26 вересня 2016-го року у місті Борщів львівські силовики увірвалися в помешкання місцевого активіста, добровольця батальйону “Айдар”, 20-річного Вадима Цукерника, заарештували його і повезли у невідомому напрямку. Друзі хлопця довго не могли довідатися, куди його доправили, лише під вечір їм повідомили, що Вадим перебуває у тюрмі на Лонцького у Львові. Уночі на 27 вересня “айдарівцю” оголосили підозру.

Вадим Цукерник провів за ґратами майже 5 років. Ухвалою суду від 24 червня 2012 року обвинуваченому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на 2 місяці. Адвокатка потерпілих та прокуратура вже подали апеляційну скаргу щодо неправомірного звільнення з-під варти Вадима Цукерника.

51679303

 

32580695

“Нелюди повішали її, щоб прикрити злочин”: через 6 років екстрасенси розповіли про страшну смерть Світлани Притули

“Вальс у хмарах”: випускники з Тернопільщини станцювали на вершині Говерли (ВІДЕО)