Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Київські поліцейські приїхали на Тернопільщину, щоб забрати автомобіль швидкої (ФОТО)

У Скалаті люди зібралися на подвір’ї лікарні і не дають столичним правоохоронцям забрати «швидку», придбану за кошти громади.

За словами голови Скалатської ОТГ Петра Савончака, автомобіль швидкої допомоги вони придбали через електронну систему “Prozorro” на початку 2021 року і вже з квітня її використовували для потреб жителів громади.

«Сьогодні у Скалат приїхали представники виконавчої служби міста Київ. Розповідають, що за рішенням Голосіївського райсуду «швидку» вони змушені конфіскувати, мовляв, вона була незаконно придбага попередніми власниками. Оригіналу ухвали суду нам не надали», — каже голова ОТГ Петро Савончак.

Відомо, що поліцейські вже забрали ключі від машини та техпаспорт. Та люди разом із представниками місцевої влади не мають наміру віддавати автомобіль, адже переконані – рішення і сама конфіскація незаконними.

Просто зараз на подвір’ї лікарні люди намагаються відстояти машину та не дають представникам поліції забрати майно, що належить громаді.Керівництво ОТГ вимага залишити “швидку” у Скалаті до встановлення всіх обставин та винних осіб.

Джерело: “Тернополяни”.

Смерть на воді: на Чортківщині втопився чоловік

Вийшла з подвір’я і не повернулася: на Тернопільщині розшукували 2-річну дівчинку (ФОТО)