Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Бібліотекарки в Теребовлі самотужки ремонтують книгозбірню

У Теребовлі працівники бібліотеки самотужки ремонтують своє робоче приміщення. Натненниця робіт – директорка “Теребовлянської княжої книгозбірні” Наталія Михно.

“У досягненні мети вкрай важлива підтримка один одного, важлива мотивація та здатність служити своїй професії та своїй громаді, а не панувати чи наживатися коштом інших, – написала у Фейсбуці Наталія Михно. – Дякую невгамовному колективу бібліофей нашої книгозбірні. Велика будівля бібліотеки на вул. Князя Василька, 105 поволі ремонтується, дякуючи нашими невтомними рученьками і все ще незгаслому ентузіазму (ми власними зусиллями вставили 5 дверей, відремонтували 6 кімнат і відреставрували балкон).
Роботи ще є, але мусимо знову шукати кошти на матеріали для ремонту решти приміщень. Написали нові ПРОЄКТИ і маємо надію їх виграти для створення модерних інтелектуальних просторів для читання та відпочинку. Ну і, традиційно – щоп’ятниці уже 4 рік поспіль, кличемо своїх користувачів книгозбірні на яскраві проєкти #бібліоліто та #кіно_просто_неба”.

“Сашко поїхав освідчуватись коханій до Луцька і зник безслідно…”

Унікальний мотоцикл байкера з Шумщини відмовлялись реєструвати в МРЕО