Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі готують проект реконструкції літака на “Східному”: уже уклали договір

За проектно-кошторисну документацію на реконструкцію літака на Східному заплатять 242 000 гривень.

Управління ЖКГ Тернопільської міськради уклало договір з ТОВ “Промбудпроект” на виготовлення проектно-кошторисної документації “Реконструкція пам’ятника “Літак МІГ-17” на пр. Ст. Бандери”. Вартість робіт – 242 тис. грн, пише “Тернополіс”.

Закупівлю провели без використання електронної системи. Прямий договір уклали та оприлюднили 14 червня на prozorro.gov.ua. Термін дії договору – до 31 грудня 2021. Строк поставки  товарів, виконання робіт чи надання послуг – до 30 червня 2021.

Одним із пунктів завдання на проектування, як зазначено у додатку до договору, буде відновлення і підсилення існуючих конструкцій корпусу літака, опорядження із застосуванням водостійких захисних матеріалів. А також – передбачення влаштування сучасних енергозберігаючих приладів освітлення, системи їх захисту та ін.

За даними youcontrol, фірму-виконавця ТОВ “Промбудпроект” заснували у 2002. Статутний капітал – 14 тис. грн. Кількість видів діяльності – 11,  основний вид діяльності – у сфері архітектури. Товариство зареєстроване на вул. Самчука, 3А у Тернополі. За даними clarity-project.info, загалом воно має укладених 11 договорів з управлінням ЖКГ на понад півтора мільйона.

Після того, як буде готова проектно-кошторисна документація, мерія Тернополя зможе оголосити тендер на проведення реконструкції пам’ятника літака, що на “Східному” масиві при вході у парк Національного Відродження.

Нагадаємо, нещодавно у Тернополі проводилося опитування щодо подальшої долі літака. Більшість учасників опитування висловилися за те, щоб цей пам’ятник залишити на місці, але провести реконструкцію, оскільки він перебуває в аварійному стані.

 

Житель Бережан заспівав разом із котом: Віктор Павлік похвалив його (ФОТО, ВІДЕО)

У центрі Тернополя дві доби не буде води