Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині помер 57-річний священник

10 червня відійшов у вічність священник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Іван Якимів. Поховають 12 червня.

Про жахливу подію повідомили на сторінці спільноти в мережі Фейсбук:

“З сумом сповіщаємо про те, що… відійшов до дому Отця Небесного отець Іван Якимів… 11 червня у с.Підгородне о 15 годині – панахида і перенесення тіла з дому, де проживав священик, до церкви.

О 19 годині чин священничого парастасу, який очолить митрополит Василій (Семенюк).

В суботу 12 червня об 11 год Архиєрейська Літургія та чин священичого похорону. Вічная пам‘ять і Царство Небесне новоспочилому ієреєві Івану”,- йдеться у повідомленні.

Священник навчався у Львівській духовній семінарії під час підпілля УГКЦ, був рукоположений у священничий сан владикою Юліаном Вороновським.

Довідка:

Народився священник 12 квітня 1964 року у с. Підгороднє, Тернопільського району. Сьогодні, 11 червня, у храмі с. Підгороднє, о 19.00, митрополит Василій Семенюк здійснить Чин ієрейського Парастасу. Завтра, об 11.00, – заупокійна Свята Літургія та Чину ієрейського Похорону.

Архиєпископ Василій, єпископ-помічник Теодор, працівники курії архиєпархії, духовенство Тернопільсько-Зборівської архиєпархії висловлюють щирі співчуття родині покійного. Нехай Всемилостивий Господь прийме душу о. Івана до Небесної Оселі, де всі святі і праведні спочивають.

Як виглядали Бережани 100 років тому, коли ще входили у склад Австро-Угорської імперії: старі фото

Характеристики казино ПоінтЛото