Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Конфлікт на Чортківщині: троє чоловіків руками та ногами побили поліцейських

Випадок заподіяння тілесних ушкоджень двом співробітникам групи реагування Заліщицького відділення поліції трапився у неділю, 27 червня.

 

Під час патрулювання правоохоронці помітили автомобіль, припаркований з порушеннями правил дорожнього руху. В ході з’ясування обставин, один із пасажирів автівки і двоє чоловіків, які відпочивали неподалік від місця інциденту, вчинили конфлікт з інспекторами. Відтак почали завдавати удари руками та ногами поліцейським. Після цього правопорушники втекли.

Правоохоронці встановили осіб зловмисників. Усі троє фігурантів затримані відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України.

За вчинене фігурантам загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Отець-екзорцист з Тернопільщини про гороскопи, ворожіння і прикмети

Чайківський дотримав слова: з соцеконому виділили кошти на заміну підлоги в спортзалі Козівської школи (відео)