Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Великоберезовицькій громаді День молоді та День Конституції України відзначили на велосипедах

Велосипед та хороший настрій, все що було потрібно аби взяти участь у веломарафоні. З нагоди святкування 25-ї річниці Конституції України та Всеукраїнського дня молоді у Великоберезовицькійгромаді організували велопробіг під гаслом «Молодь об’єднує», маршрут якого пройшов через усі села громади. – Приємно, що дуже багато учасників відгукнулося, молодих людей, і дорослих і дітей, і я вважаю, щотакі заходи об’єднують громаду, – розповів Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова (команда Чайківського «За майбутнє»). – Мені було сьогодні приємно відчути себе таким же молодим, як учасники цієї акції. Я бачив як в тих дітей і молоді горіли очі, які вони задоволені і я бачу, що вони навіть прибувши сюди на фініш не відчувають цієї втоми, а є радість, піднесення, я вважаю, що це дуже хороша акція.

Учасники пробігу рухалися за двома маршрутами. Перший з них розпочинався у с. Петриків і далі через Велику Березовицю, Острів, Буцнів, Велику Луку, Миролюбівку та Мишковичі, друга ж гілка маршруту проходила через Мар’янівку, Йосипівку та Настасів. Зустрілись обидві колони на перехресті біля села Лучка, звідки разом продовжили шлях до фінішу. Впродовж усього велопробігу учасників супроводжували поліцейські.

– Ми готувалися до цього моменту півтора місяці, ми розписали детальний план, години виміряли, щоб ми приїхали в один час, в одну точку нашого збору, – зазначив Андрій Куріца, голова Великоберезовицької «Молодіжної ради».

Після фінішу відбулось нагородження учасників велопробігу та святкування до Дня Конституції.

– Такий захід робимо перший раз, надіємося, що воно буде в нас постійне і з такою підтримкою, яка є у нас в громаді від керівництва, від депутатів я думаю, що буде воно в нас систематично, – розповівІгор Бронецький, начальник відділу сім’ї, молоді, спорту та інноваційних технологій Великоберезовицької селищної ради.

– Це не просто звичайний концерт до Дня Конституції – це є ювілейна, так можна сказати дата – 25-річчя Конституції, і так співпало, що ще й сьогодні Всеукраїнський день молоді, – розповів Микола Злонкевич, начальник відділу культури Великоберезовицької селищної ради. Схожий захід планують організувати і до 30-річчя Незалежності України.

 

Ринок відкривається з 1 липня: як купити або продати землю за новим законом

Владика УГКЦ заявив про втручання Бога у хід матчу Швеція-Україна (ФОТО)