Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поховав дружину, а зараз рятує доньку: необхідні кошти на лікування дитини військового з Тернопільщини (ВІДЕО)

Сам виховує доньку, яка потребує термінового дороговартісного лікування. У 2014 Сергій Янчецький боронив наш  спокій на Сході країни, а сьогодні порятунку потребує його дитина.

В березні цього року дружина військового померла від онкології, тому зараз  чоловік разом зі своєю мамою доглядає за 12-річною донькою Каріною. А дівчинка має важку хворобу – ДЦП, остеохондроз поперекового відділу хребта і грудної клітки, йдеться в сюжеті Т1 Новин.

Через хворобу Каріна не може самостійно сидіти. Поряд з нею завжди має бути хтось з дорослих. Батько дівчинки зазначив, ДЦП виявили, коли в пів року дитина отримала одне з обов’язкових щеплень. Після вакцинації розвиток доньки зупинився, а загальний фізичний стан  погіршувався. З роками додалися й інші супутні захворювання. Тому зараз Карінка потребує термінової операції, яка вартуватиме 300 тисяч гривень.

Окрім цього, дитині необхідно придбати імплант, який коштує ще майже 160 тисяч, зауважив батько. Таких грошей в родини немає, тому просять у всіх небайдужих про допомогу. Адже через складну хворобу стан Карінки з кожним днем погіршується. Єдине чого хоче Сергій Янчецький, аби донька була здоровою, адже після смерті дружини – Каріна єдина, хто в нього залишився.

Лікування Карінки має бути в столичному Охмадиті. Оперуватимуть дівчинку вже у вересні. Тому родина має два місяці, аби зібрати кошти і врятувати дитину.

Допомогти родині можна, надіславши кошти на карту 4731 2191 2441 8066 (СЕРГІЙ ЯНЧЕЦЬКИЙ).

Тернопільську Ниву включили до числа учасників першої ліги наступного сезону (склад учасників, схема розіграшу)

“Це ще не межа”: синоптики сказали, коли на Тернопільщині чекати похолодання (ВІДЕО)

Back to Top