Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як посол Узбекистану дегустував у Тернополі молочну продукцію (ВІДЕО)

Алішер Курманов під час візиту на Тернопільщину мав можливість ознайомитися з передовими технологіями харчового виробництва. В рамках візиту знайомства на Тернопільщину Посол Республіки Узбекистан Алішер Курманов, який приїхав на запрошення народного депутата України Івана Чайківського, відвідав підприємство «Молокія».

«Молокія» сьогодні має 6% ринку кисломолочних продуктів, тому це досить відомий бренд вже, який полюбляють не тільки в нас в Тернополі, а й зі Сходу до Заходу, від Півдня до Півночі України. Я радію, що це один з бізнесів, який створили українці і ми маємо гордитися тим, що наші українці змогли створити такий бренд і дальше продовжують розвивати – це їм честь, хвала і велике спасибі,— розповідає Іван Чайківський, народний депутат України.

 

Наша продукція виробляється тільки з молока, тому що «Молокія»— це молоко і я, «я»— це споживач і ми хочемо йому дати все, що дає найкраще природа, з нашим мінімальним втручанням,— говорить Віталій Ковальчук, голова компанії «Молокія» ПрАТ «Тернопільський молокозавод.
В компанії розповідають, дбають про репутацію та якість своєї продукції, тому ретельно відбирають для неї молоко. І навіть започаткували спільний проєкт з фермами, які гарантують молоко екстра-класу. Однією з учасників цього проєкту є ферма у селі Теофіпілка, Козівської громади.

-Кооперація заключається в взаємній відповідальності. Ми домовилися з окремими виробниками, що вони нам продають молоко тільки відбірної якості. Зі своєї сторони вони гарантують, що в цьому молоці не буде ніяких шкідливих речовин. Вони корову годуватимуть тільки якісними, безпечними кормами, а ми це час від часу моніторимо. Таким чином вони несуть разом з нами солідарну відповідальність за безпеку продукції, а ми зі своєї сторони надаємо їм певні цінові преференції,— розповідає Віталій Ковальчук, голова компанії «Молокія» ПрАТ «Тернопільський молокозавод».

Щоб продемонструвати соціальну відповідальність перед споживачами, на коробках торгової марки «Відбірне» навіть розміщають персональні світлини представників ферми, з якої отримали молоко.

У Тернополі рятували дитину, у якої були серйозні травми голови і очей

Не встиг прибрати, бо садив картоплю: на Тернопільщині подали до суду на багатодітного батька