Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Обіцяла повернути гроші й зникла”: кватирантка пограбувала тернополянку

Непорядна кватирантка залізла у сховок власниці квартири у Тернополі й поцупила 40 тисяч гривень та золоті прикраси.

26-річна тернополянка обікрала знайому, у котрої орендувала помешкання. Потерпіла заявила про збитки на суму понад 40 000 гривень.
До співробітників Тернопільського районного управління поліції із заявою звернулася 32-річна жителька обласного центру і повідомила про те, що її обікрала знайома. Зі слів заявниці, вона взяла на квартиру 25-річну тернополянку. Через деякий час господарка помітила, що зі сховку зникли гроші та золоті прикраси і запідозрила у крадіжці кватирантку. Зловмисниця не стала заперечувати, що саме вона викрала речі і гроші та запевнила, що все поверне. Утім згодом зникла, тож потерпіла звернулася до правоохоронців.

Оперативники встановили місце знаходження злодійки. З’ясувалося, чужі золоті прикраси вона здала в ломбард, а виручені гроші, як і крадені майже 10 000 гривень, витратила на власні потреби. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

“Щось вкололо в ніжку.” 4-річний хлопчик із Тернополя вколовся голкою у маршрутці

До Бучача приїжджали слідчі з Франції, щоб розкрити резонансне вбивство