Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Добрі справи: п’ятеро діток з Тернополя отримали сучасні ноутбуки від благодійника (ВІДЕО)

5 підопічних дітей благодійного фонду «Карітас Тернопіль» отримали у подарунок новенькі ноутбуки. 

Дякую Богу, «Карітасу», меценатам за таку можливість. Я закінчила школу, буду поступати в університет і, повірте, він мені дуже знадобиться,— ділиться Христина Андріїв, яка отримала в подарунок ноутбук

Меценатом виступив тернополянин Василь Пука, який сьогодні живе в Польщі. Вручити подарунки благодійник доручив своєму другу та однокласнику Володимиру Болєщуку.

Висловлюю слова вдячності своєму товаришу Василю Пуці, нехай Бог посилає йому міцного здоров’я, щоб він міг ще не одну добру справу зробити. Він до мене зателефонував, побачивши сюжет в фейсбуці, як ми із колегами і з благодійним фондом «Карітас» проводили акцію допомоги людям. Тоді він зателефонував і сказав, що хоче допомогти дітям, які цього потребують та подарувати 5 ноутбуків. Ми звернулися в «Карітас»,знайшли діток і виконали його побажання,— розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

 Подарували ноутбуки дітям, які найбільше їх потребували. 

Ми обирали дітей, які мають найбільше талантів, харизми до навчання і на жаль не мають в теперішній час матеріальної, фінансової спроможності придбати цей ноутбук,— говорить  о. Андрій Марчук, директор БФ «Карітас Тернопіль»

Був командиром танку в “ЛНР”: на Тернопільщині завершено розслідування щодо жителя Луганщини

Аварійна ситуація: у Тернополі тимчасово припинять газопостачання