Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі відновлюють подачу гарячої води з обмеженнями у ранкові та вечірні години (графік)

Вже 25 червня відновлюється гаряче водопостачання до окремих житлових будинків Тернополя. А вже завтра, 24 червня, відбудеться пробний запуск води.

Зокрема, як повідомляє КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» гарячу воду  подадуть до житлових будинків м. Тернополя від котелень за адресами:

вул. Лозовецька, ЗА;
вул. Шкільна,5;
вул. Тролейбусна, 76;
вул. Бригадна, 46Б;
вул. Тролейбусна 14 (Психлікарня);
вул. Київська, 3С;
вул. Живова, 12;
просп. Степана Бандери, 47В;
пров. Цегельний, 1А;
вул. Новий Світ, 36А;
вул. Транспортна, 7Б;
вул. Глиняна, 25Б;
вул. Чернівецька, 25А;
вул. Лемківська, 23;
бульв. Просвіти, 9.

Роботу котельні за адресою вул. І. Франка, 16 буде відновлено з 1 липня у зв’язку із продовженням робіт з реконструкції котельні відповідно до контракту UDHEEP-TER-ICB-03, який фінансується Міжнародним банком реконструкції і розвитку.

Споживачів просять відповідально віднестися до запуску мереж гарячого водопостачання, зокрема, перевірити, чи закриті крани, а також, чи справні мережі у квартирі, щоб уникнути затоплень чи аварійних ситуацій.

— Через значну заборгованість споживачів КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» та викликаною цим нестачею коштів для закупівлі природного газу, у липні та серпні 2021р. комунальне підприємство змушене буде перейти на скорочений графік подачі гарячої води, — інформують у Тернопільській міській раді.

Рай у спеку: у Чорткові встановили “освіжаючу рамку” (ФОТО)

Збірна України вийшла у плей-офф Євро-2020