Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У столиці презентували інвестиційні можливості Тернопільщини (ФОТО)

 Інвестиційний потенціал Тернопільщини презентували у Києві 9 червня на форумі «Тернопільщина: кластер можливостей». Захід відвідав голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, а також народні депутати та представники 36-ти країн. Серед запрошених – народний депутат України Іван Чайківський, який підкреслив, що захід виявився надзвичайно вдалим, адже іноземні інвестори виявили інтерес до регіону і країни в цілому.

В Торгово-промисловій палаті України понад півтора десятка успішних підприємств нашої області презентували свій експортний потенціал для керівництва країни та понад 35 представників іноземних держав. Такий захід – це майданчик для представлення успішних кейсів наших підприємств для потенційних інвесторів та клієнтів. Щиро вдячний голові українського Парламенту Дмитру Разумкову – за віру в розвиток областей, як головних рушіїв поступу місцевого самоврядування. Одна з головних задач влади – допомагати бізнесу виходити на нові ринки збуту – виконана на відмінно. – сказав Іван Чайківський.

Під час форуму підприємства Тернопільської області, навчальні заклади представляли свої досягнення та успіхи. У свою чергу перший заступник голови Тернопільської обласної ради, яка є організатором заходу, Володимир Болєщук підкреслив важливість форуму.

Наша тернопільська земля славиться добрими господарями, які розвивають успішні виробництва, а сьогоднішній форум – це можливість продемонструвати економічний потенціал нашого краю, що дасть поштовх до подальшої співпраці з іноземними інвесторами, – зазначив Володимир Болєщук.

Трагедія на Підгаєччині: 13-річний хлопець розбився на мотоциклі

“Думала, що то жуйки…” Дівчинка з’їла 14 таблеток “Анаферону”