Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Купчинецькій громаді побудують футбольне поле з штучним покриттям та капітально відремонтують клуб (фото, відео)

У рамках робочого візиту народний депутат України Іван Чайківський завітав в Купченецьку громаду. Цьогоріч, за кошти соцеконому у селі Яструбове збираються побудувати футбольне поле з штучним покриттям.

“Ми зараз знаходимося в селі Яструбове, де планується будівництво футбольного поля з штучним покриттям. Це для громади дуже важливо, тому що такі дитячі майданчики дають змогу дітям на місці розвиватися, в будь-яку погоду йти на майданчик, грати і проводити тут різного роду змагання серед шкіл громади— це надзвичайно важливо. Тому ми цю ініціативу голови громади підтримуємо і будемо робити все, щоби в цьому населеному пункті цього року запрацював даний спортивний майданчик”,— говорить Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

Такий спортивний об’єкт у громаді сприятиме розвитку фізичної культури серед молоді, тому представники влади подбали, щоб спортивне поле знаходилось у зручному для всіх місці. Роботи планують завершити цього року.

“Плануємо побудувати новий майданчик з штучним покриттям для футболу, щоб молоде покоління, яке тут проживає мало де проводити вільний час, тим більше, в нас є потужна футбольна команда, тобто такий об’єкт потрібен”,— розповідає Ігор Країнський, сільський голова Купчинецької громади.

Ще одним об’єктом, який служитиме молоді та громаді стане Купчинецький сільський клуб. Тут, за кошти соцекономрозвитку капітально обновлять приміщення.

“Ми з фонду соціально економічного розвитку виділили 1 мільйон 319 тисяч на повне оновлення цього будинку культури, починаючи від проводки, яку треба поміняти, підлоги, стін, стелі і всіх речей, які запропоновані, сцена має бути абсолютно нова. Це має стати центром відпочинку молоді в Купченецькій громаді, куди має приходити молодь, де вони себе мають почувати комфортно, затишно”,— наголошує Іван Чайківський

У селі Купчинці немає будівлі, де можна проводити масові заходи, тобто зібрання громадян, різні зустрічі, виступи і тому подібне. Тут, сільський клуб, який потребує капітального ремонту, тому що будівля вже є досить старою, їй десь 100 років,— говорить сільський голова Купчинецької громади Ігор Країнський

Завершився візит прийомом громадян. Мешканці Купчинецької громади зверталися з особистими питаннями та пропозиціями щодо покращення добробуту території.

Юлія Вітюк

Відео Павла Лящинського

 

Знайшли підлітка з Чортківщини, який пропав безвісти (ФОТО)

Нещасний випадок у Тернополі: викликали швидку до 10-місячного малюка