Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сучасний автомобіль швидкої допомоги отримала Великоберезовицька громада (ВІДЕО)

Сучасний автомобіль швидкої допомоги з новим обладнанням отримала Великоберезовицька громада. Транспортний засіб передали в амбулаторію загальної практики сімейної медицини села Мишковичі. 

 

Сьогодні ми передаємо реанімаційний автомобіль для Великоберезовицької громади, зокрема у Мишковицьке відділення.  Дуже важливо, щоб в сучасних умовах такі нові автомобілі з якісним обладнанням були у кожній громаді та станції швидкої допомоги,— розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

«Центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» закуплено 13 машин. Якщо машина коштує біля 2 мільйонів, то мільйон коштує обладнання, воно дороговартісне, але того вартує. Все, що там є — європейського зразка,— говорить Михайло Джус, генеральний директор «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради.

Автомобіль оснащений усім необхідним для надання невідкладної медичної допомоги — дефібрилятором, кардіографом, кисневими балонами та іншими засобами. 

Є речі, які не мали в тих старих машинах абсолютно, а це все настільки компактно та якісно в новій машині зроблено, дуже швидко все можна використовувати,— наголошує Ганна Пелешок, завідувачка підстанції №3 КНП «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради.

Реанімобіль дозволить медикам працювати у комфортних умовах та надавати допомогу пацієнтам швидше і якісніше.

Це нова машина з новим обладнанням, з новими можливостями для наших медиків, там сучасне реанімаційне обладнання, європейське, яке я вважаю врятує не одне життя. Ми долучилися  до фінансування невеликих нюансів, підкрильники, там біля п’яти тисяч, це кошти меценатів, підприємців, які працюють на території Великоберезовицької громади,— Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова (команда Чайківського «За майбутнє»).

Надзвичайно приємно допомагати людям, які хочуть щось робити. Зокрема я би хотів подякувати місцевій бригаді, водію, який своїми руками багато речей робить і вони так тішаться тим обладнанням, тому що це для них все, це їх робоче місце, воно буде комфортне,— доповнив Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради. 

Щоб транспортний засіб служив якомога довше працівники медичного закладу дообладнували його власноруч.

Автомобіль із заводу приходять без підкрильників, без бризговиків і ми старалися його цим укомплектувати, також зробили антикорозійну обробку. Думаємо автомобіль буде служити набагато довше,— говорить Борис Журавний, водій швидкої допомоги. 

 

“Обіцяв великий заробіток онлайн”: у Тернополі жінка хотіла влаштуватися на роботу і втратила 52000 гривень

Володимир Болєщук оглянув початок ремонтних робіт дороги у Підгаєцькій громаді (ВІДЕО)