Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Представники тернопільського бізнесу заявили про своє бажання співпрацювати з іноземними інвесторами (ФОТО, ВІДЕО)

Під час робочого візиту на Тернопільщину Посол Республіки Узбекистан Алішер Курманов в Україні разом з народним депутатом Іваном Чайківським, зустрівся у Тернополі з представниками місцевого бізнесу.

Форм взаємодії та співробітництва дуже багато, давайте будемо думати. Ми будемо дуже раді бути інструментарієм у всіх ваших починаннях, планах, прагненнях. Якщо ви прийшли сюди, значить в якійсь мірі Центральна Азія вам цікава, – розповідає Алішер Курманов, Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Узбекистан в Україні. – І тому в формулу вашого бізнес-плану може входити, що Узбекистан – це доступ на ринок об’ємом 100 млн осіб.

Балотуючись в депутати я обіцяв кругом, що одне з моїх завдань – це залучати сюди інвестиції, притягувати інвестиції на Тернопільщину. І ми стараємося робити все для того, щоб ви, ми, всі разом могли просувати наше виробництво, створювати виробництво та продавати його, – зазначив Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

На заході обговорили перспективні напрямки співпраці та налагодження партнерських стосунків представників бізнесу обох країн.

Тернопільщина представлена дуже потужними в різних сферах підприємствами, які мають вже і міжнародні ринки, але Узбекистан надзвичайно зацікавлений у співпраці, – розповів Тарас Демкура, регіональний представник ICC-UKRAINE в Тернополі

Переконаний, що сьогоднішня зустріч з місцевим бізнесом стане хорошим етапом для поглиблення співпраці і кооперації між нашими країнами і окремими регіонами, – зазначив Віктор Устенко, заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації.

Тернопільська бігунка виграла престижні міжнародні змагання в Італії

Дожилися: на Тернопільщині судять бабусю за дві пачки гречки і пляшку олії