Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопіллі 17-річний водій скутера виїхав на зустрічну і зіткнувся з автомобілем: він та його пасажир у лікарні

На Тернопіллі сталася автопригода за участю скутера «Yamaha» та автомобіля «Geely». Є потерпілі.

 

Аварія трапилася 21 червня близько 14:00. 17-річний житель Тернопільщини, керуючи скутером «Yamaha» та здійснюючи маневр повороту ліворуч, виїхав на смугу зустрічного руху. У результаті він врізався у попутний автомобіль «Geely», — інформують в ГУНП у Тернопільській області.

Поліцейські встановили, що у той момент, як скутерист повертав, кермувальник автомобіля також почав здійснювати випередження мототранспорту. Хто з водіїв порушив ПДР – встановить слідство.

З місця події водія скутера та його однолітка-пасажира госпіталізували в дитячу лікарню. Даний факт внесений в ЄРДР згідно зі статтею 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадумо, що при керуванні мопедом чи скутером водій повинен мати техпаспорт на мототранспорт, посвідчення водія і страховий поліс. У інакшому випадку він може отримати штраф та тимчасово позбутись мопеда. Водій скутера, як і водій будь-якого іншого двоколісного транспортного засобу, повинен мати спеціальний шолом, — нагадують правоохоронці.

У лікарнях Тернополя все ще перебувають 22 пацієнти з коронавірусом: де саме?

“Вікна краще закривати”: піщана буря в Україні, чи дійде вона до Тернопільщини?