Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Доки приїде поліція, я всіх повбиваю…” Шокуючі подробиці про тернополянку, яка хотіла вбити своїх дітей

5 червня у Тернополі мама намагалася задушити свою дитину. Подробиці прикрого інциденту розповіла очевидиця та сусідка пані М.

Ранок суботи в одному з будинків на вулиці Київській розпочався із страшного гупання та крику “Люди, рятуйте, вбивають дітей”. Пані М. зразу зрозуміла, де це відбувається. Жінка швиденько побігла на крик і побачила, як баба тягнула доньку з ліжка, яка лежала на дитині, – пише Погляд. – Вона затиснула дитину між ногами і лягла на неї. Ми намагалися стягнути її, але це було важко зробити. Якось нам вдалося потягнути її із під неї випала дитина з кульком на голові. Здавалося, що вона вже мертва. Жінка кричала “Я все одно вб’ю. Доки приїде поліція я всіх повбиваю” і намагалася душити іншу дитину, – каже пані М.
Пані М. навіть не пам’ятає, як подзвонила на 102. Малечу винесли на вулицю, а тим часом матір погрожувала підірвати весь будинок. Згодом приїхали два наряди поліції та один поліцейський намагався реанімувати дитину до приїзду швидкої.

Матір дітей доправили у спеціалізований медзаклад. Тернополянці інкримінують ст.15 (замах на злочин) та ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Дитину шпиталізували в лікарню та діагностували струс мозку, а вже 7 червня виписали додому на догляд бабці. Її п’ятирічного братика теж забрала бабуся.За словами начальник управління Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Христини Білінської, дана сім’я працювала з службою, зараз на даній стадії проводиться вивчення ситуації зі всіх сторін.

Ресторану “Європа” в Тернополі вже нема, а мама і чоловік померлої власниці досі ділять спадщину в суді

Почаївчанин хотів викрасти алкоголь і цигарки, але завадила сигналізація