Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Sovajewels — каталог модних прикрас із золота

Кожна прикраса Sovajewels — унікальна й неповторна. Творці цієї краси — колектив дизайнерів, які постійно перебувають у пошуку нових ідей, вивченні трендів і нововведень в ювелірній моді. Ось чому покупці постійно повертаються в інтернет-магазин sovajewels.com/ua/catalog/. Вони приходять за натхненням і новими прикрасами, за доповненнями до свого ювелірного гардеробу і новинками сезону.

В каталозі Sovajewels, як в модному бутіку, постійно змінюються тренди і бестселери, є розпродажі, під час яких можна купити ювелірні вироби зі знижками. А ще маркетологи бренду регулярно розробляють колаборації з селебрітіз, щоб шанувальники могли стати ближче до своїх кумирів, надівши прикраси, як у улюбленої зірки.

Sovajewels — улюблені прикраси України

Секрет любові українців до бренду SOVA дуже простий:

  • вироби створюються з кращих матеріалів — білого, червоного, рожевого і жовтого золота;
  • доповнюються дорогоцінними каменями, самоцвітами, перлами, емаллю;
  • дизайнери черпають ідеї для ювелірних виробів на сторінках модних журналів, в постах підписників в соцмережах, в природі і відносинах між людьми;

В результаті майстри створюють справжнє ювелірне мистецтво, яке представлене в каталозі Sovajewels. На виготовлення однієї прикраси може піти тиждень. І над ним працює цілий колектив, щоб в результаті вийшли ювелірні вироби, що передають настрій, красу і почуття.

Ідея, над якою працює весь колектив SOVA — створення прикрас, які будуть завжди актуальними. Ось чому всі зусилля бренду спрямовані на вивчення модних віянь і побажань покупців. Адже все, що придумують, малюють, а оптом відливають із золота в модному будинку SOVA, робиться заради покупців. Все виробництво підпорядковується їхнім бажанням.

Ювелірний каталог SOVA завжди відкритий для вас

Ювелірне мистецтво можна порівнювати з високою модою. Є вироби, які надягають зрідка, на вихід, але вони служать гордістю для своїх власників, адже мають високу цінність. Є прикраси, які одягаєш, і не хочеш більше знімати, адже вони комфортні і красиві. І їх не можна назвати звичайними, адже, як і модний одяг — це частина стилю і способу життя власника, а не просто шматок дорогоцінного металу. У Sovajewels кожен може купити ідеальні прикраси на кожен день або для особливого приводу.

Купуючи прикраси, ви можете долучитися до трендів, підкреслити свій стиль і створити свій неповторний ювелірний гардероб. А дизайнери модного ювелірного бренду будуть і надалі створювати свої вироби, за якими хочеться знову й знову зазирнути в фірмовий бутік або онлайн каталог. Адже покупка в каталозі SOVA — це маленьке свято, яке хочеться дозволяти собі якомога частіше.

На Тернопільщині дитина писала образливі речі в соцмережах, а оштрафували маму

Тернопіль можуть на все літо залишити без гарячої води